14 DE DICIEMBRE. concierto flowpiano

DESTAPATS, nunArt BARCELONA

Després de comptar amb els pianistes Lamia Bensmail, Xavier Torras, Ismael Dueñas, Neus Peris i Clara Peya a la primera temporada, Néstor Giménez i Marco Mezquida en aquesta, continuem la segona temporada de desTapats, cicle de concerts amb piano de cua i vermut. El primer diumenge de mes a les 12.30h, gràcies al piano de cua cedit a nunArt per la Laia Frigolé.

Lloc: nunArt Guinardó Carrer del Telègraf 67-71 08041, Barcelona [M] Guinardó-Hospital de Sant Pau.

Ricardo Andrés Tomás neix y viu actualment a València amb la seva dona i dues criatures encantadores anomenades fills, de professió dissenyador industrial i gràfic amb 38 anys es declara piano-addicte sense remei, amant de la vida sonant i vibrant que flueix per tot arreu.

Un bon dia decideix embarcar-se en una aventura musical a la que anomena “flowpiano”. És un projecte que respon a l´impuls de seure al piano i deixar-se portar. Aquesta música viva i canviant, és difícil de fixar, d´atrapar, tot i així ha decidit “enllaunar” algunes peces en un CD i observar-les des de la distància. Sorgeix així el 2013 el seu primer àlbum titulat “Elogio a lo Simple”.

“En aquest primer àlbum, m´he fet una invitació a mi mateix, sí, m´he ofert l´oportunitat de reduir la velocitat amb la que viatjo per la vida, aturar la mirada en aquest instant i descobrir la brillantor d´allò simple. Som flors en el fluir de la vida, obrint-nos al món, tots portem a dins aquesta bellesa única i irrepetible, allò que cadascú des d´on està i des de la seva persona pot oferir a tot allò manifestat. Amb aquest projecte he decidit “sortir de l´armari”, mostrar-me, obrir-me i compartir amb plena llibertat i goig aquesta aventura musical. 

Durant aquest procés he descobert que per a mi, el més simple és no “interpretar” les peces al piano, si no “respectar” les peces al piano. Escoltar i observar com cada nota que sorgeix, mereix tot l´amor i el respecte de ser ella mateixa, no jutjar-la, respectar la seva vida i la seva mort i el seu lloc en l´obra que es manifesta. És un Elogi a allò Simple.”

Deja un comentario

Your email address will not be published.

*

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...